Utasbiztosítások

Ne hibázzon! Külföldre utazáskor kössön utasbiztosítást!

Meghiúsult az elutazás? Az utazás költségei azonban megtérülnek! Kössön storno, útlemondás biztosítást!

Belföldi utasbiztosítás extrém sport fedezettel!

Kérjen díjajánlatot és javaslatot tőlem!

Az alábbi 6 társaság termékeit mutatom be:

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
Allianz Hungária Zrt.
Colonnade Insurance S.A
Európai Utazási Biztosító Zrt.
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
UNIQA Biztosító Zrt.

 
A COVID-19 fedezettel kapcsolatos szolgáltatásokkal is teljes körű tájékoztatást adunk!
A Külügyminisztérium Konzuli Szolgálata jelenleg a világ számos országát az „utazásra nem javasolt térségek” (Utazási tanácsok országonként) közé, azaz az ún. piros kategóriába sorolja.
 
Óriási veszélybe kerülhet ha utasbiztosítás nélkül utazik külföldre! 2020-ban a járványügyi korlátozások végett a külföldre utazók száma jelentősen csökkent. Rövidebb időre azoban még ha kevesebben is, de azért utaznak az ügyfelek, akik egyre tudatosabban választanak utasbiztostást.

Számos ügyfelemet húzott már ki a bajból a jelentős orvosi, kórházi költségek megfizetésével egy kellően átgondolt biztosítási szerződés!

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a kiutazók nagy része biztosítás nélkül indul neki Európának vagy a nagyvilágnak. Megtervezzük az úti célt, az útvonalat és a közbenső állomásokat, lefoglaljuk a szálláshelyet, az utazást, de a biztosítást elfelejtjük megkötni.

Megbetegedhetünk, baleset érhet bennünket vagy a velünk utazót, közeli hozzátartozót. Érdemes tehát erre is gondolni, és az út lefoglalásakor útlemondás biztosítást is kötni.

De mégis mire fizet az utasbiztosítás?

Forrás: biztositasszemle.hu, union.hu

  • A gyomorrontástól a majomharapáson át az 50 milliós kórházi számláig.
  • Fizet a biztosító a koronavírusra?
  • Ha mégsem tudunk elutazni, vagy előbb hazajövünk.
  • Ha elvész a poggyász vagy késik a repülő.
  • Ha lerobbanunk.

Az UNION statisztikái szerint 2019 nyarán átlagosan több mint 150 ezer forintba került a biztosítónak egy-egy utasbiztosítással rendelkező károsult ellátása, ráadásul az elmúlt két évben tovább romlott a helyzet. Az UNION Biztosító – amelynek egy átlagos évben több százezer utasbiztosítással rendelkező ügyfele van – 2021 május elejétől idén augusztus 23-ig átlagosan 200 ezer forintnál is többet fizetett ki azoknak, akikkel valamilyen baj történt a nyaralás alatt – olvasható az UNION Biztosító blogcikkében.