Referenciák

Teljes mértékben elégedett voltam a munkájával, s ezúton még egyszer köszönöm!
Felkészült, kellő időt szentelt arra, hogy utánajárjon a kérdéseknek.
Amikor már tisztázódott, hogy milyen termékre van szükségem, keresett és talált is még jobb ajánlatot.
Ha valakinek alkuszra lesz szüksége, biztos, hogy ajánlom!

Vass Melinda


Katona József úr korrekt, gyors ügyintézője mindazoknak, akik tájékozatlanok a Biztosítások “Dzsungelénben”.
Ez úton is köszönöm segítségét!

Orosz Gábor


Katona József alkusszal több éve állok kapcsolatban, mely idő alatt teljes mértékben megvoltam elégedve segítőkész, precíz munkájával. A biztosítási ügyekkel kapcsolatban mind szakmailag, mind emberileg kifogástalan formában nyújt tájékoztatást számomra. Az évek alatt előforduló sajnálatos káresemények megtörténtével, az ügyintézések során Katona József szolgálatkészsége segített megőrizni a bizalmat a biztosítások szükségességével kapcsolatban.

Nagy Zsuzsanna


Lakásbiztosítás, gépjármű felelősség biztosítás; Casco – ki ad korrekt választ minden kérdésemre?
Természetesen KATONA JÓZSEF! Óriási szakértelemmel segít értelmezni a biztosítási ajánlatok szövegét, kiválasztani a megfelelő formát.
Nagy türelemmel válaszol a felmerülő kérdésekre. Önzetlen segítőkészségét egy tűzkárral kapcsolatban is tapasztaltam. Hasznos tanácsait felhasználva sikerült megnyugtatóan rendezni a kártérítést.

Hulej Péter


Nagyon köszönöm az eddigi munkáját, tanácsait.Köszönöm, hogy eddig minden esetben az Ön által ajánlott biztosító megfelelően kártalanított. A munkám során azt tapasztalom, hogy az én általam képviselt ügyfeleimhez nem így viszonyulnak a biztosítók, a perekben mindent megmozgatnak, hogy ne kelljen fizetniük

Dr. Györkis István ügyvéd


Nagyon szépen köszönjük a legutóbbi kár ügyben történő segítségedet, mely sikerrel zárult.
A folyamatos, készséges kiszolgálásod nélkül nem valósult volna meg a korrekt kártérítési összeg kifizetése.
Köszönjük, hogy mindig mindenben számíthatunk rád!

Domokos Szilvia


Csőtörésünk volt a házunk fürdőszobájában. Katona József alkusz segítségét kértem.
Kárrendezéssel és a kártérítési összeggel nagyon elégedett vagyok. Gyors ügyintézés, a bejelentés után aznap felhívtak, 2 nap múlva szemle, harmadik nap megérkezett a kártérítési összeg.
Nagyon elégedett vagyok!

Szabó Győző


Katona Józsefnek köszönöm a segítségét a lakásbiztosítás kárrendezésével kapcsolatban.
Közbenjárásával gyorsan, és korrekten megoldódott az ügy.

Nagy József


Az elmúlt évek során többször is kapcsolatba kerültem gépjármű-felelősségbiztosítás, valamint külföldi út esetén utasbiztosítás intézése céljából. Katona József munkája mindig gyors, pontos és szakszerű volt. A lehetőségekről minden alkalommal világos tájékoztatást kaptam, és a biztosítást az ár és a szolgáltatás szempontjából egyaránt kedvezőnek találtam. A jövőben is számítok az együttműködésére.

Hulej Enikő


Ismerünk élet-, vagyon-, és egészségbiztosítást. A hosszú évek alatt, amióta ismerlek, megismertem egy újabb fajtáját: Katona József BIZTOSÍTOTT nekem valami mást is, úgyis mint szakszerűséget, gyors, udvarias, magabiztos ügyintézést, bizalmat, hogy amit ő ajánl, az BIZTOS, hogy jó.

Ménesi Tóth László Zsolt


Biztos vagyok-e benne, hogy ez a legmegfelelőbb, leggazdaságosabb biztosítás, befektetés, amit a befizetett pénzecskémért kapok? Igen!!! Erre GARANCIA egy név, amely számomra nem kérdés: Katona József.

Dr. Bende Ildikó


Évek óta nagy szakmai hozzáértéssel segítesz minden jellegű biztosítási szakterületen, amellyel kapcsolatosan kérdésem merül fel, illetve amiben a családomnak fontos, bölcs és lehetőleg a legjobb döntést kell meghoznia.
Kiemelten köszönöm a közreműködést a lakás és gépjármű károkkal kapcsolatos káresemények biztosító felé való bejelentésében és minden segítségben, amely az egész ügy lebonyolításával kapcsolatos.
Minden segítséged, közreműködésed nagyon szakszerű, hozzáértést mutató és az ügyfél érdekét szolgáló.

Marton Lajos


Az elmúlt évek alatt annyiszor fordultam már hozzád apró-cseprő problémáimmal. kérdéseimmel, gondjaimmal, amit eddig nem köszöntem meg neked!

Most ezt szeretném pótolni!

Köszönöm a munkádat, mellyel segítettél eligazodni a biztosítások titokzatos világában!
Köszönöm, hogy helyettem is nyomon követted a biztosításaimat!
Köszönöm, hogy segítettél a legkedvezőbb termékek kiválasztásában!
Köszönöm, hogy szakmailag kiváló tanácsokkal láttál el!

Kívánom, hogy továbbra is minél több ügyfél ismerhesse meg a munkád!
Ehhez jó egészséget kívánok!

Földvári Sándor


Kettő mondatban…? Az vagy kevés, vagy nagyon sok is már. Hiszen a több mint tíz éves kapcsolatunkat nem lehet belezsuppolni két mondatba. Ha csak egy szót használok, hogy PROFI, akkor az, nem  két mondat.
Ha így dolgozna mindenki ebben az országban, mint ahogyan te, akkor már réges-régen egy földi paradicsom lennénk, de bízzunk benne, hogy mások tanulnak is tőled, ebből a sok jóból.

Mitykó János


Mint ügyfeled maximálisan elégedett vagyok a munkáddal. Mindig gyors, pontos, precíz munkát végzel. Rugalmasan kezeled a helyzeteket. Gyermekem Balázs csonttörésekor is nagyon segítőkész voltál, egyértelműen tájékoztattál a teendőinkről. Mindig elérhető vagy, ha kérdésem van feléd, vagy esetleges káresemény miatt kereslek. Ha tárgyalás miatt elfoglalt vagy, rövid időn belül visszahívsz.

Köszönettel és Tisztelettel munkáddal maximálisan elégedett ügyfeled,

Györkisné Andrea